Gyermeknapi Dolcetta édességpont

A Dolcetta Kft. 2022. május 28-án, a Csaba Center által szervezett gyermeknapi rendezvényen egy édességpont felállításával vett részt, melynek keretében ingyen kóstolást biztosítottunk a gyermekek és szüleik számára az egész program folyamán.

A teljesség igénye nélkül néhány kiemelt termékünkkel kedveskedtünk, melyek a cég igazi zászlóshajói: citromos- és kakaós nápolyi, linzer karika, valamint vaníliás karika.

Több ezer szülő és gyermek látogatta meg édességpontunkat és kóstolták meg termékeinket, melyek közül osztatlan sikert aratott a gyermekkorunkból is jól ismert linzer karika.

Sokan érdeklődtek, hol vásárolhatók meg termékeink, így örömmel nyújtottuk át nekik szórólapunkat, melyen a édességeinket árusító kiemelt boltok listája szerepel. Felhívtuk figyelmüket arra is, látogassanak el weboldalunkra, ahol hamarosan a teljes boltlistánk is elérhető lesz térképes formában!

A rendezvény hatalmas sikerrel zárult, mind a Dolcetta, mind a Csaba center számára, előrevetítve a két cég további sikeres együttműködését is.